Meistä

Tapaa kasvuagenttimme ja osaajamme:

Olemme joukko taitavia ja intohimoisia alojensa ammattilaisia sekä toisiaan täydentäviä osaajia. Emme ihan ketä tahansa! Verkostoomme kuuluu tässä esiteltyjen hallituksen jäsenien lisäksi myös lukuisia muita eksperttejä, joiden kanssa mahdollistamme parhaat mahdolliset puitteet kasvullesi.


Pauliina Hallama

kouluttaja, coach, VTM


Pauliina on sosiaalipsykologi, joka on päätynyt useiden vuosien kouluttajakokemuksellaan äärimmäisen mielenkiintoisiin organisaatioiden kehittämisen tehtäviin mm. teollisuuden parissa. Seikkailijaluonteena hän myös tuntuu eksyvän aina yhä kauemmas kotimaasta niin töiden kuin vapaa-ajan merkeissä. Pauliina on rautainen ja kehuttu kouluttaja ja fasilitoija, joka hallitsee erityisesti coachingin salat. Pauliinaa kiehtovat ilmiöinä erityisesti kasvun mentaliteetti (growth mindset), johtaminen ja itsen johtaminen sekä oivalluttavien kysymyksien käyttäminen osana näitä. Hän suorastaan nauttii yksilöiden ja ryhmien herättelemisestä ja inspiroimisesta! Vapaa-ajallaan Pauliina tunnetusti pidättää hengitystään vapaasukelluksen merkeissä ja nauttii luonnosta.

Missioni: Vapauttaa ihmisissä piilevää potentiaalia.

Pauliina on Kasvuhuonetiimin puheenjohtaja, koulutusguru, valmennussisällöntuottaja sekä master coach. Hän vastaa koulutus- ja valmennuspalvelukokonaisuudesta sekä niihin liittyvien yhteistyökumppanuuksien rakentamisesta.


Anna-Riikka Hautala

coach, kouluttaja, FM


Anna-Riikka on huumorilla höystetty kielitieteilijä, joka lukuisten erilaisten - muun muassa tiiminvetäjän ja projektipäällikön - tehtävien jälkeen löysi coachingista intohimon vuonna 2012. Siitä lähtien Anna-Riikka on toiminut elämäntaitovalmentajana ja auttanut satoja asiakkaita saavuttamaan tavoitteensa yksityiselämän ja työelämän puitteissa. Asiakkaat toteavat yhteen ääneen, että Anna-Riikka on monipuolinen, rohkea ja empaattinen coach. Myös koulutus ja ryhmävalmennukset onnistuvat Anna-Riikalta vahvalla ammattitaidolla. Esimiestehtävien lisäksi hänellä on monen vuoden kokemus fasilitoinnin ja kouluttajan tehtävistä sekä kotimaassa että ulkomailla. Anna-Riikan tunnistaa herkästä hymystä ja hersyvästä naurusta. Vapaa-ajalla hän nauttii seikkailuista luonnon keskellä.

Missioni: Auttaa ihmisiä heräämään mahdollisuuksien maailmaan.

Anna-Riikka on Kasvuhuonetiimin palvelupromoottori, kekseliäs kysymyksenasettelija ja inspiraatiobloggari. Hän vastaa coaching-työpajojen käytännön toteutuksesta ja yksilövalmennuksista.Ulla Tirronen

kouluttaja, fasilitoija, HTM


Ulla on koulutuksen ja fasilitoinnin ammattilainen ja etsii aina uusia digitaalisia koulutus- ja viestintämuotoja. Koulutukseltaan Ulla on hallintotieteen maisteri, ja häneltä löytyy taskustaan myös rehtorin pätevyys. Ullalla on kokemusta erityisesti kuntien kehittämisestä, uudistamisesta ja hallinnosta sekä yhteiskunnallisesta yrittäjyydestä. Hän on erikoistunut monimuotokoulutusten sekä verkkokoulutusten rakentamiseen, tutorointiin ja fasilitointiin. Ulla on rauhallinen, mutta määrätietoinen nainen, vaikka sanookin harrastavansa vapaa-ajallaan muun muassa googletusta.

Missioni: Muuttaa maailmaa pikseli kerrallaan.

Ulla on Kasvuhuonetiivin digiwelho, hallintohörhö sekä markkinoinnin ideanikkari. Hän vastaa video- ja verkkokurssien konseptoinnista.


Aino Elina Muhonen

asiantuntija, coach, KTM


Aino Elina on näkemyksellinen vaikuttavuusliiketoiminnan kehittäjä ja innostava valmentaja. Hänellä on taustallaan kattava kokemus media-, koulutus- ja konsultointialoilta sekä sosiaalisia innovaatioita edistävistä tutkimus- ja kehitysprojekteista. Aino Elina ohjaa asiakkaita lempeällä mutta jämäkällä otteella kohti syvempää tarkastelutasoa, parempia päätöksiä ja vaikuttavampaa toimintaa. Asiakkaat kiittelevät hänen selkiyttävää ja inspiroivaa otettaan. Valmentajana Aino Elina lumoutuu erityisesti siitä, miten pienetkin askeleet voivat johtaa isoihin kasvupyrähdyksiin. Vapaa-ajallaan hänet voi löytää historiallisten romaanien parista tai lumilautailemasta.

Missioni: Löytöretkeillä kohti uusia näkymiä ja vaikuttavia läpimurtoja.

Aino Elina on Kasvuhuonetiimin talousanalyytikko ja jokapaikansparraaja, kokonaiskuvan katsoja sekä uusien ideoiden ja projektien tukihenkilö. Hän vastaa yhteiskunnallisen yrittäjyyden ja vaikuttavuuden palveluista.

Tarinamme alkoi vuonna 2012, jolloin Kasvuhuone perustettiin yhteisen hyvän maksimoimiseen. Positiivisten yhteiskunnallisten vaikutusten katalyyttinä toimiminen muodostaa edelleen vahvan arvopohjan tekemisellemme.

Nyt löydät Kasvuhuoneesta moninaisia palveluita aina yksilövalmennuksista tiimien ja ryhmien valmennukseen, coaching-koulutukseen ja konsultointiin. Autamme asiakkaitamme kasvamaan ja kehittymään erilaisin valmennuksen ja fasilitoinnin keinoin, osallistavilla ja elämyksellisillä menetelmillä. Olemme luotettu kumppani sellaisten asiakkaiden keskuudessa, jotka hakevat uutta näkökulmaa ja uskaltavat rohkeasti kokea uusia ja inspiroivia toimintatapoja.

Yhdessä me mahdollistamme sinulle uusia vaikutusmahdollisuuksia, parempaa johtamista ja tehokkaampaa toimintaa kohti tuloksia. Tervetuloa kasvamaan ja kehittymään!