Palvelut

Näin me autamme sinua kasvamaan:

Yksilövalmennukset


Pallo hukassa? Koetko tarvitsevasi uutta näkökulmaa ja/tai energiaa arkeesi? Vai jotain muuta? Lyhyesti kuvattuna coaching on prosessi, jossa valmentaja auttaa ihmistä ottamaan käyttöönsä omia voimavarojaan niin, että tämä voi saavuttaa tavoitteensa. Coach on keskustelukumppani, joka herättelee ajatuksiasi uusille urille, pallottelee ideoitasi kanssasi ja auttaa fokusoimaan mihin seuraavat askeleesi johtavat. Mikä kaikki voisikaan olla mahdollista, jos muuttaisit näkökulmaasi?


Tutustu tarkemmin

International Coaching Certification (WCO)


Coaching-koulutuksia, jonne kaikki ovat tervetulleita! World Coaching Organization Finland - käytännössä siis me Kasvuhuoneen osaajat - järjestämme useita kertoja vuodessa huippusuosittuja kansainvälisiä coachingin sertifiointikursseja, joilla jokainen ammattiin, kulttuuriin tai ikään katsomatta voi oppia valmentamaan itseään ja muita. Olemme vuosien varrella valmentaneet tuhansia eri alojen ammattilaisia ja eri elämäntilanteissa olevia yksilöitä coachingin osaajiksi. Lue kaikki coachingista ja WCO-kursseista täältä:


Tutustu tarkemmin

Coaching-koulutukset yrityksille ja yhteisöille


Oletteko te jo tutustuneet coachingin menetelmiin ja soveltaneet niitä käytännössä? Yllä mainittujen avoimien kurssien lisäksi valmennamme organisaatioille ja yhteisöille coaching-menetelmiä ja niiden käyttöä osana erilaisia työtilanteita. Näissä valmennuksissa ei takuulla käy aika pitkäksi!


Tutustu tarkemmin

Huipputiimiksi! -valmennusohjelma


Buustaa tiimisi uudelle tasolle! Yhdessä olemme ja vaikutamme enemmän. Kasvatamme tiimisi mahdollisuuksia selkeämpään fokukseen ja parempiin tuloksiin räätälöityjen tiimivalmennuksien muodossa, joihin voi osallistua yksittäinen tiimi tai vaikka koko yritys. Uskallatko unelmoida, mihin kaikkeen tiiminne pystyisi, jos jokainen sen jäsen tulisi kuulluksi ja ymmärretyksi, ja koko tiimi saisi apua tavoitteiden kirkastamiseen ja samalla voimavaroja ja fokusta omaan ja yhdessä tekemiseen?


Tutustu tarkemmin

Tiimipäivät ja -tilaisuudet


Jotain ihan muuta! Kasvuhuone on auttanut tiimejä viettämään yhteisiä tilaisuuksia ja tyky-päiviä aivan uudella tavalla jo vuosien ajan. Jos kaipaatte uutta energiaa, lähestymistapaa tai suuntaa tekemisellenne, me autamme teitä luomaan ja fasilitoimme intohimolla osallistavan tilaisuuden tavoitteisiinne sopivasti.


Tutustu tarkemmin

Luennot


Haluatteko oppia lisää ja havahduttaa ajatteluanne? Me tarjoamme tilaisuuksiin inspiroivat ja asiantuntevat puhujat useista eri aiheista, joita tähän mennessä ovat olleet muun muassa coaching-taidot, kasvun mentaliteetti (growth mindset), resilienssi, itsen johtaminen, johtaminen, tiimidynamiikka ja vaikuttavuus liiketoiminnassa. Luennoillamme ei kärsitä kalvosulkeisista, vaan paneudutaan aiheeseen tarinoin, esimerkein ja tehtävin.


Ota yhteyttä

Konsultointipalvelut


Apua, neuvoja ja asiantuntijuutta kaipaaville! Kehitämme osaamista ja liiketoimintaa konsultoimalla yrityksiä ja yhteisöjä eri alueilla valmentavasta yrityskulttuurista yhteiskunnalliseen yrittäjyyteen. Toteutamme kaikki konsultoinnit valmentavilla ja asiakkaita osallistavilla työtavoilla. Palvelumme toimivat kasvualustana intohimoisille maailman muuttajille: kasvata unelmasi vahvalta osaamispohjalta ja skaalaa vaikutuksesi yhteiskuntaan uudelle tasolle. Yhteiskunnallisen yrittäjyyden, kolmannen sektorin kehittämisen ja vaikuttavuuden palvelut tuotetaan yhteistyössä Impactor Consultingin kanssa.


Ota yhteyttä